Cautare

3806 de rezultate pentru "dezvoltare personala" (5.15 secunde)
De exemplu, daca iti pierzi cheile de la masina, asta ar putea insemna ca nu vrei sa te duci intr-un loc unde ti se cere prezenta, nu iti este pe plac masina ta, esti deranjat de ceva in legatura cu masina, sau incerci sa nu pleci cu automobilul proprietate personala pentru a evita sa te intalnesti cu niste oameni care nu iti sunt tocmai agreabili.
SAGETATOR 22.11-21.12 Viata personala si sociala. Solutia pentru multele goluri din viata personala mai asteapta putin, dar calea spre rezolvare este presarata cu puzzle-uri interesante care va cam dau peste cap pana le completati.
GEMENI 22.05-21.06 Viata personala si sociala. ... Cu toate acestea inca de la inceputul lunii ianuarie, simtiti tensiune care va impresoara incercand sa mentineti viata personala la limite satisfacatoare.
De aproape un deceniu, domnul Traian Basescu a politizat justitia pe care a transformat-o in marota sa personala, o "carte blanche" folosita in orice ocazie si instrumentul perfect pe care ni l-a adus in fata, ori de cate ori autointitulatul sef al statului roman a vrut sa probeze intr-un personaj lipsit de pata ce si-a dedicat viata luptei impotriva coruptiei si, implicit, apararii justitiei.
Viata personala si sociala. Se anunta un an cum de mult timp nu ati mai trait. Admiratia, respectul si autoritatea, iata cam care sunt atuurile de care va veti folosi la maxim.
Pragmatica referirea la recompensa personala. ... Un copil care iti zambeste e motivul Recompensa mea personala e data de altceva. Ma intalnesc din cand in cand cu un tanar.
In acest spirit, ne-am hotarat sa ne concentram eforturile si competentele pentru a organiza o serie de conferinte in jurul frumusetii si sanatatii, axele principale care influenteaza atat de mult performanta personala in societate.
Familia si viata personala vor suferi o transformare radicala in bine. ... Capatati mai multa incredere si poate acest lucru se observa si prin faptul ca incepeti sa destainuiti cate ceva din viata personala.
Orice contributie personala la viata ta este de asemenea o contributie personala la intreg. Ceea ce aduci in viata ta din iubire inspira de asemenea intreg Universul.
Vor expune 12 firme italiene printre care se regasesc producatori de cosmetice profesionale si de larg consum, producatori de dermatocosmetice, dispozitive medicale si produse de igiena personala.
Cineva dintre apropiati va cauta si va cere sfatul in legatura cu o problema personala. ... Va ganditi la viata personala si la reputatia dumneavoastra in randul colegilor de serviciu.
Aceasta motivatie launtrica nu trebuie neaparat sa aiba in vedere doar schimbarea, ci si optimizarea unor aspecte din viata personala. ... In concluzie, psihoterapia se adreseaza atat suferintei umane, cat si nevoii de optimizare a unor aspecte care tin de viata personala.
Familia, rolul in evolutia personala eliberarea de tiparele familiale, crearea propriei fam - 13:30 - 14:30 - SALA B - Geta Heimerl si Vali Gheorghiu: ... Limbajul luminii - metoda de evolutie personala accelerata - 14:30 - 15:30 - SALA B - Cosmina Oprea:
Prioritatile tale sunt transformarea personala, viata sentimentala. ... partenerul are o nevoie personala, incercati sa nu il tratati cu indiferenta. Se poate ajunge la divort.
Prioritatile tale sunt transformarea personala, viata sentimentala. ... partenerul are o nevoie personala, incercati sa nu il tratati cu indiferenta. Se poate ajunge la divort.
Oamenii sint inspaimintati si de multe ori isi proiecteaza frica personala tot pe bolnav, asa ca dupa ce ca nu esti bine, ai de infruntat si temerile sanatosilor.
De ce unii vamesi au vile si automobile de lux si altii nu au nici macar un apartament proprietate personala?
O adresa de e-mail, in momentul in care a fost facuta de un ziarist cu manuta lui, cu numele lui, e a lui personala.
Toti politicienii sar ca arsi cand vine vorba de viata personala si se chinuie sa demonstreze, indiferent de prostiile facute, ca au si ei dreptul la intimitate.
Ancheta a relevat faptul ca agentul de politie, in varsta de 32 de ani, detinea arma in mod legal, era arma sa personala si nu de serviciu si o cumparase in urma cu cateva luni.
google-analytics.com